دوره 11، شماره 4 - ( 1399 )                   جلد 11 شماره 4 صفحات 48-25 | برگشت به فهرست نسخه ها

Aghaei A, Askarzadeh Torghabeh R, Ghorban Sabbagh M. The Study of Language and Style in Sam Shepard’s Fool for Love. LRR 2020; 11 (4) :25-48
آقایی علی، عسکرزاده طرقبه رجبعلی، قربان صباغ محمود رضا. زبان و سبک گفتار شخصیت در نمایشنامۀ مجنون محبت، نوشتۀ سام شپرد. جستارهای زبانی. 1399; 11 (4) :25-48

1- کارشناسی ارشد ادبیات انگلیسی، دانشگاه فردوسی، مشهد، ایران
2- دانشیار گروه زبان انگلیسی، دانشگاه فردوسی مشهد، ایران ، asgar@um.ac.ir
3- استادیار گروه زبان انگلیسی، دانشگاه فردوسی مشهد، ایران
این مقاله به بررسی زبان و سبک گفتار شخصیت «می» (May) در نمایشنامۀ مجنون محبت، نوشتۀ سام شپرد می­پردازد. برای بررسی زبان و مطالعۀ سبک گفتار این شخصیت، از نظریه­های سبک­شناسی سارا میلز استفاده شده است که متون را در سه سطح کلمه­ای، جمله­ای و گفتمان بررسی می­کند. مسئله­ای که نویسندگان در این مقاله مطرح کرده­اند این است که با استفاده از ایده­های سارا میلز، مشخص کنند که آیا شخصیت  «می» فعال و قدرتمند است یا خیر. همچنین، هدف این مقاله آن است که شخصیت  می را نسبت­به شخصیت­های مرد در این نمایشنامه بسنجد و مشخص کند که آیا این شخصیت زن مطیع شخصیت­های مرد است و آن­چنان­ که برخی منتقدان ادعا می­کنند، تصویری ضد زن از او ارائه شده است یا خیر. یافته­های این بررسی نشان می­دهد که می شخصیتی مطیع دارد که توانایی اثر­گذاری بر محیط و اطرافیانش را ندارد و نسبت­به شخصیت­های مرد نمایشنامه دارای ضعف­های بیشتری است.

نوع مقاله: مقالات علمی پژوهشی | موضوع مقاله: زبان شناسی
انتشار: 1399/7/10