You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML بررسی تاثیر غلظت‌های تحت حاد نانو ذرات اکسید مس بر بافت آبشش و برخی از فاکتور‌های خون‌شناسی ماهی کلمه (Rutilus rutilus)
حسن صحرایی *، ساناز عالیه، حامد رائیجی، سیدعلی اکبر هدایتی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و میکروبی برگرهای تلفیقی ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) فیله مرغ حاوی پوشش فعال خوراکی آلژینات سدیم و عصاره رزماری (Rosmarinus officinalis)
فاطمه السادات طاهرین، داریوش خادمی شورمستی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مقادیر خرید میگو در بازار و رابطه میزان مصرف با برخی از ویژگی های جمعیت شناختی
سهیل ریحانی پول، افشین عادلی، علیرضا عالیشاهی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی رابطه وزن مولکولی و ویژگی های ضداکسایشی و مهار کنندگی فعالیت آلفا آمیلازی فوکوئیدان و آلژینات جلبک قهوه ای Padina pavonica در مقایسه با پلی ساکاریدهای خاکشیر و رازیانه
سعید خواجوی، مهدی طبرسا *، حسن احمدی‌گاولیقی، مسعود رضائی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثرجایگزینی کلریدسدیم با کلرید پتاسیم بر کیفیت تغذیه ای و ارزیابی حسی در سس ماهی کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris)
بهروز محمدزاده *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر عصاره اتانولی پوست پرتقال بر خصوصیات شیمیایی و ارزیابی حسی فیله فیل ماهی(Huso huso)
فرشته اورعی، مائده طالبی، سید محمد جلیل ذریه زهرا *، رضا صفری، سید ابراهیم حسینی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی پوشش خوراکی پروتئین آب پنیرحاوی نایسین بر میزان ماندگاری فیله ماهی سوف
سکینه کاظمی، احمد قره خانی *، امیر توکمه چی
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue