Volume 15, Issue 4 (2024)                   LRR 2024, 15(4): 12-0 | Back to browse issues page

XML Persian Abstract Print

Pourahmad M. A review on: Why Does Ferīdōn Mean the "Third"? Decoding the Mystery of Ferīdōn’s Name According to Function Analysis of Myth: A Study in Historical Linguistics (Diachronic Etymology). LRR 2024; 15 (4) :12-0
URL: http://lrr.modares.ac.ir/article-14-68805-en.html
Independent researcher , majid_pourahmad@ut.ac.ir
Abstract:   (2661 Views)
چکیده:
در این نوشته به نقد مقاله «چرا فریدون سومین است؟ رمزگشایی نام فریدون با روش تحلیل خویشکاری اسطوره بر مبنای زبان­شناسی تاریخی (ریشه­شناسی در زمانی)» از آقای فرزاد قائمی پرداخته­ام. از مقاله این­گونه برمی­آید که نویسنده در حوزه­ای مطلب نوشته که در آن تخصصی نداشته است. ناآشنایی نویسنده با مفاهیم، مقدمات و منابعِ حوزه مورد نظر باعث شده نظرات و تحلیل­های ایشان نادرست از کار درآیند. علاوه بر تحلیل­ها و نظرات نادرست، نوع ارجاع­دهی­ها در مقاله آقای قائمی هم عجیب است و بیشتر ارجاعات به­گونه­ای­ست که نویسنده فقط خواسته نظرات نادرستش را به منبعی ارجاع دهد تا نشان دهد که حرف و نظرش مستند است. علاوه بر این­ها نویسنده مطالبی را (بعضاً عین­به­عین) از پژوهشگر(ان) دیگری برداشته اما متاسفانه به ایشان ارجاع نداده است. از آنجا که اشتباهات این­چنینی در مقاله فراوان است می­توان آن را نمونه مناسبی برای واحد درسی روش تحقیق دانست زیرا به طور عملی به دانشجویان نشان می­دهد که چه کارهایی را نباید در یک مقاله علمی-پژوهشی انجام داد.

Article Type: نقد اثر پژوهشی | Subject: Mythology
Published: 2024/10/1

Add your comments about this article : Your username or Email:

Send email to the article author

Rights and permissions
Creative Commons License This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.